Behörig Ingenjör Brandlarm

Behörig Ingenjör Brandlarm

Översikt

Utbildning för dig som ska personcertifiera dig till Behörig Ingenjör brandlarm

Om programmet

Att utbilda din personal till Behörig Ingenjör Brandlarm gör att ditt företag får ett utmärkt försteg mot andra som inte har den kompetensen.

Att utbilda en Behörig Ingenjör Brandlarm kan vara ett första steg mot att kunna bli certifierad Anläggarfirma Brandlarm SBF 1008, då det är ett av kraven. Utbildningen Behörig Ingenjör Brandlarm riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker, projektörer, säkerhetskonsult eller motsvarande. Utbildningen lämpar sig även för dig som ska vara delegerad sakkunnig eller om du bara vill lära dig mer om regler och krav inom brandlarmområdet. Utbildningen ger dig kunskaper du behöver för att kunna projektera, installera och driftsätta enligt kraven SBF 110 och därtill hörande standarder.

Vi erbjuder utbildningen i två olika varianter
– Behörig Ingenjör Brandlarm grundutbildning 4 dagar, för dig som skall personcertifiera sig för första gången och vill ha en komplett utbildning.

– Behörig Ingenjör Brandlarm recertifiering 2 dagar, för dig som skall personcertifiera på nytt och vill ha en repetition.

Båda varianter av utbildningen inkluderar en heldag entreprenadjuridik vilket det enligt norm är krav på att den Behörige Ingenjören i Brandlarm ska ha genomgått inom den senaste 5-årsperioden.

Efter utbildningen har du kommit ett steg närmare den kunskap som krävs för att klara en examination och bli certifierad Behörig Ingenjör Brandlarm.

Efter utbildningen
Genom att certifiera dig enligt SBF 1007 Behörig Ingenjör Brandlarm bevisar du att du innehar de kunskaper som behövs för att projektera, granska, driftsätta och installera på rätt sätt samt visar att du uppfyller kraven som finns på utbildning, praktisk erfarenhet och fackkunskap inom brandlarm.

Efter utbildningen får du dessutom tillgång till Säkerhetsuniversitetets nätverksgrupp för Behöriga Ingenjörer Brandlarm på Linkedin. En grupp där du kan lära känna branschkollegor, utbyta erfarenheter eller ta upp frågor och funderingar med andra kunniga personer från branschen.

 

Ytterligare information

Information

Studieort:

Göteborg
Malmö
Stockholm

Språk:

Svenska

Längd:

2 dagar för Recertifiering
4 dagar för Grundutbildning

Poäng:

Utbildningsstarter och Anmälan

2021-01-01

Deadline

2020-12-31

Kostnad

RECERTIFIERING: 8 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 12 000 kr icke medlemmar. GRUNDUTBILDNING: 16 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 24 000 kr icke medlemmar.

Antal deltagare

15

Anmäl dig här

Anmäl dig till utbildningen idag och påbörja en ny karriär inom säkerhet