Behörig Ingenjör Brandlarm

Behörig Ingenjör Brandlarm

Översikt

Vi erbjuder kvalitativa utbildningar med erfarna lärare till förmånliga priser

Om programmet

Ge ert företag en rejäl fördel på marknaden och visa att ni har kompetensen som krävs – utbilda er personal till Behörig Ingenjör på Säkerhetsuniversitetet. Utbildningen riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker, projektör, säkerhetskonsult eller motsvarande. Det passar både dig som ska certifiera dig för första gången eller recertifiera dig.

Under utbildningen får du den kunskap som krävs för att klara en examination och bli certifierad för Behörig Ingenjör Brandlarm.

Genom våra erfarna lärare blir du uppdaterad på de lagar, normer och övriga ämnen som behövs för att klara examinationen och bli certifierad Behörig Ingenjör.

Du kan gå utbildningen i två olika varianter

4 dagars certifieringsutbildning – för dig som ska personcertifiera dig för första gången.

2 dagars recertifiering – för dig som ska personcertifiera på nytt och vill ha en repetition.

Båda varianterna inkluderar en heldag entreprenadjuridik vilket det enligt normen är krav på att du ska ha gått för att kunna certifiera dig.

Certifiering på plats direkt efter kursen

Du som väljer att certifiera dig har möjlighet att genomföra examinationen i utbildningslokalen direkt efter kursen. Vi har samarbeten med både Svensk Certifiering (SCAB) och Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC), och är du medlem i SäkerhetsBranschen få du dessutom rabatterade priser på certifieringen.

Ange i anmälningsformuläret att du vill certifiera dig i direkt anslutning till utbildningen så skickar vi mer information.

Ska du personcertifiera dig för första gången? Tänk då på att det är kravställt i normen att du också ska ha en gått utbildningen grundläggande brandskydd.  Vi har ett nära samarbete med en utbildningsarrangör som anordnar denna utbildning. Kontakta gärna oss för mer information.

Utöka ditt nätverk inom säkerhet

Efter utbildningen får du tillgång till Säkerhetsuniversitetets nätverksgrupp för Behöriga Ingenjörer Brandlarm på Linkedin. En grupp där du kan lära känna branschkollegor, utbyta erfarenheter eller ta upp frågor och funderingar med andra kunniga personer från branschen.

Ytterligare information

Kursavgift

RECERTIFIERING: 8 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 12 000 kr icke medlemmar. CERTIFIERINGSUTBILDNING: 16 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 24 000 kr icke medlemmar.
Lunch och fika ingår!

Utbildningsstarter och Anmälan

Information

Studieort:

Stockholm

Språk:

Svenska

Längd:

2 dagar för Recertifiering
4 dagar för Certifieringsutbildning

Poäng:

2021-01-01

Deadline

2020-12-31

Antal deltagare

15
/5

Kontakta oss

Telefon
08-653 40 50

E-post
Info@sakerhetsuniversitetet.se

Postadress
Säkerhetsuniversitetet
Katarina Bangata 65
116 42 Stockholm
Sverige

Anmäl dig här

Anmäl dig till utbildningen idag och påbörja en ny karriär inom säkerhet