Behörig Ingenjör Inbrottslarm

Behörig Ingenjör Inbrottslarm

Översikt

Utbildning för dig som ska personcertifiera dig till Behörig Ingenjör Inbrottslarm

Om programmet

Att utbilda din personal till Behörig Ingenjör Inbrottslarm gör att ditt företag får ett utmärkt försteg mot andra som inte har den kompetensen.

Att utbilda en Behörig Ingenjör inbrottslarm kan vara ett första steg mot att kunna bli certifierad Anläggarfirma inbrottslarm SSF 1015, då det är ett av kraven. Utbildningen Behörig Ingenjör inbrottslarm riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker, projektörer, säkerhetskonsult eller motsvarande. Utbildningen ger dig kunskaper du behöver för att kunna projektera, installera och driftsätta enligt kraven SSF 130 och därtill hörande standarder. Utbildningen är koncentrerad till 3 dagar och under den tiden lär du dig bl.a. om de lagar och normer som reglerar inbrottslarm i Sverige.

Efter utbildningen har du den kunskap som krävs för att klara en examination och bli certifierad Behörig Ingenjör inbrottslarm.

Efter utbildningen
Genom att certifieras enligt SSF 1016 Behörig ingenjör inbrottslarm bevisar du att du innehar de kunskaper som behövs för att projektera och installera på rätt sätt samt visar att du uppfyller kraven som finns på utbildning, praktisk erfarenhet och fackkunskap inom inbrottslarm.

Efter utbildningen får du dessutom tillgång till Säkerhetsuniversitetets nätverksgrupp för Behöriga Ingenjörer Inbrottslarm på Linkedin. En grupp där du kan lära känna branschkollegor, utbyta erfarenheter eller ta upp frågor och funderingar med andra kunniga personer från branschen.

Ytterligare information

Information

Studieort:

Göteborg
Malmö
Stockholm

Språk:

Svenska

Längd:

3 dagar

Poäng:

Utbildningsstarter och Anmälan

2021-01-01

Deadline

2020-12-31

Kostnad

12 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 18 000 kr icke medlemmar

Antal deltagare

15

Anmäl dig här

Anmäl dig till utbildningen idag och påbörja en ny karriär inom säkerhet