Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem

Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem

Översikt

Utbildning för dig som ska personcertifiera dig till Behörig Ingenjör kamerabevakningssystem

Om programmet

Att utbilda din personal till Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem gör att ditt företag får ett utmärkt försteg mot andra som inte har den kompetensen.

En mycket bra och användbar del i utbildningen är risk & behovsanalysen, som ger ett stort mervärde för både kunden och dig som installatör.

Att utbilda en Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem kan vara ett första steg mot att kunna bli certifierad Anläggarfirma Kamerabevakningssystem SSF 1061, då det är ett av kraven. Utbildningen Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem (CCTV) riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker, projektörer, säkerhetskonsult eller motsvarande. Utbildningen ger dig kunskaper du behöver för att kunna projektera, installera och driftsätta enligt kraven SSF 1060 och därtill hörande standarder. Utbildningen är koncentrerad till 3 dagar och under den tiden lär du dig bl.a. om de lagar och normer som reglerar kamerabevakning i Sverige.

Efter utbildningen har du den kunskap som krävs för att klara en examination och bli certifierad Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem.

Efter utbildningen
Genom att certifieras enligt SSF 1062 Behörig ingenjör kamerabevakningssystem (CCTV) bevisar du att du innehar de kunskaper som behövs för att projektera och installera på rätt sätt samt visar att du uppfyller kraven som finns på utbildning, praktisk erfarenhet och fackkunskap inom kamerabevakning.

Efter utbildningen får du dessutom tillgång till Säkerhetsuniversitetets nätverksgrupp för Behöriga Ingenjörer Kamerabevakningssystem på Linkedin. En grupp där du kan lära känna branschkollegor, utbyta erfarenheter eller ta upp frågor och funderingar med andra kunniga personer från branschen.

Ytterligare information

Information

Studieort:

Göteborg
Malmö
Stockholm

Språk:

Svenska

Längd:

3 dagar

Poäng:

Utbildningsstarter och Anmälan

2021-01-01

Deadline

2020-12-31

Kostnad

12 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 18 000 kr icke medlemmar

Antal deltagare

15

Anmäl dig här

Anmäl dig till utbildningen idag och påbörja en ny karriär inom säkerhet