Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem

Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem

Översikt

Vi erbjuder kvalitativa utbildningar med erfarna lärare till förmånliga priser

Om programmet

Ge ert företag en rejäl fördel på marknaden och visa att ni har kompetensen som krävs – utbilda er personal till Behörig Ingenjör på Säkerhetsuniversitetet. Utbildningen riktar sig till dig som idag arbetar som tekniker, projektör, säkerhetskonsult eller motsvarande. Det passar både dig som ska certifiera dig för första gången eller recertifiera dig.

Under tre dagar får du den kunskap som krävs för att klara en examination och bli certifierad för Behörig Ingenjör Kamerabevakningssystem.

Oavsett om du väljer att delta på plats eller digitalt så kommer du genom våra erfarna lärare att bli uppdaterad på de lagar, normer och övriga ämnen som behövs för att klara examinationen och bli certifierad Behörig Ingenjör.

Certifiering på plats direkt efter kursen

Du som väljer att certifiera dig har möjlighet att genomföra examinationen i utbildningslokalen direkt efter kursen. Vi har samarbeten med både Svensk Certifiering (SCAB) och Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC), och är du medlem i SäkerhetsBranschen få du dessutom rabatterade priser på certifieringen.

Ange i anmälningsformuläret att du vill certifiera dig i direkt anslutning till utbildningen så skickar vi mer information.

Utöka ditt nätverk inom säkerhet

Efter utbildningen får du tillgång till Säkerhetsuniversitetets nätverksgrupp för Behöriga Ingenjörer Kamerabevakningssystem på Linkedin. En grupp där du kan lära känna branschkollegor, utbyta erfarenheter eller ta upp frågor och funderingar med andra kunniga personer från branschen.

Ytterligare information

Kursavgift

12 000 kr ex moms för medlemmar i SäkerhetsBranschen / 18 000 kr icke medlemmar.‏‏‎
Lunch och fika ingår!

Utbildningsstarter och Anmälan

Information

Studieort:

Göteborg
Malmö
Stockholm

Språk:

Svenska

Längd:

3 dagar

Poäng:

2021-01-01

Deadline

2020-12-31

Antal deltagare

15
5/5

Jag kan verkligen rekommendera den här kursen i sin helhet. Kursen var proffsigt upplagd, trevlig och lärorik på många vis. Ett stort plus är dessutom att den erbjöds på distans

Therese
Behörig Ingenjör

Kontakta oss

Telefon
08-653 40 50

E-post
Info@sakerhetsuniversitetet.se

Postadress
Säkerhetsuniversitetet
Katarina Bangata 65
116 42 Stockholm
Sverige

Anmäl dig här

Anmäl dig till utbildningen idag och påbörja en ny karriär inom säkerhet