Ge företaget en rejäl fördel på marknaden och få ett bevis på er kompetens – utbilda personalen till Behörig Ingenjör på Säkerhetsuniversitetet nu i höst.

Konferens (3)

Skicka två på utbildning till nästan samma pris som en

Våra utbildningar ger ert företag konkurrensfördelarna som vinner upphandlingar och skapar nya affärer. Som medlem i SäkerhetsBranschen kan du med ditt medlemspris dessutom skicka två personer på utbildningen till nästan samma pris som en, om man jämför med rådande marknadspris. Det innebär att ni kan utbilda fler på företaget vilket inte bara ger en fördel mot kunder, utan även minskar sårbarheten för företaget t.ex. vid personalomsättning.

Certifiera dig direkt efter kursen

Genom vårt samarbete med Svensk Certifiering kan du certifiera dig i direkt anslutning till alla våra kurser för Behörig Ingenjör. Och självklart har medlemmar i SäkerhetsBranschen medlemsrabatt på redan förmånliga priser på både utbildning och certifiering.

Boka dig idag till höstens datum!

Malmö

12 oktober, Inbrottslarm Malmö