”Jag skulle absolut rekommendera kursen!” Så säger en av våra kursdeltagare

pexels-andrew-neel-2312369

”Jag skulle absolut rekommendera kursen!” Så säger en av våra kursdeltagare, Rasmus Grännsjö Wahlqvist från Telos Telemontage, som gått kursen Behörig Ingenjör Brandlarm hos oss. Här berättar Rasmus mer om varför han rekommenderar Säkerhetsuniversitetet, och vilka fördelar han och företaget får av kompetensen som kursen innebär.

Varför valde du att gå kursen?

Jag fick frågan av min chef Sören om jag ville gå kursen då giltighetstiden för vårt certifikat började närma sig sin femårsperiod. Själv valde jag att gå kursen för att testa mig själv och visa att jag klarar av ansvaret och förtroendet som kommer med rollen som Behörig Ingenjör Brandlarm.

Vilka fördelar får du/ditt företag av att gå kursen och bli behörig ingenjör?

Som anställd ger utbildningen mig förtroende, erfarenhet och mer ansvar. Den största fördelen som företaget får är att vi får fortsätta vara anläggarfirma brandlarm.

Skulle du rekommendera kursen till någon annan?

Absolut! Ert mottagande var jättetrevligt alla dagar av kursen, gott fika och trevliga luncher! Era utbildningslokaler var fräscha, bra luft och bra isolerat. Kursinstruktörerna var trevliga, kompetenta och väldigt tålmodiga för alla sorters frågor (mest från mitt håll 😊). Skulle gärna se att ni även erbjuder en utbildning för ”Grundläggande Brandskydd” i framtiden.

Vill framhäva lite extra beröm åt er utbildningsadministratör Jonatan som alltid gav oss positivt bemötande och omhändertagande under utbildningsveckan och även i all kontakt inför och efter

kursen. Vill också ge läraren Anders Reinholdsson lite extra beröm för hans lugn,

tålamod och vår möjlighet att få stanna upp och bolla med vissa lite klurigare delar inom

regelverken.