Nu är ansökan till YH-utbildningen Kvalificerad Säkerhetsingenjör öppen!

Säkerhetsuniversitetet studenter i kök (3)

Höstterminen 2022 startade vi yrkeshögskoleutbildningen Kvalificerad Säkerhetsingenjör eftersom vi såg att efterfrågan på den yrkeskategorin är stor.

Den första omgången har precis påbörjat sin andra termin då de blandar teoretiskt lärande med praktik på branschföretag. Det är en väldigt uppskattad utbildning med engagerade studenter som nu under hösten gör sig redo för att påbörja sitt yrkesliv i säkerhetsbranschen.

Nu öppnar Säkerhetsuniversitetet även för ansökningar till den andra omgången av YH-utbildningen. Det kommer precis som tidigare att vara kursstart under höstterminen med 1,5 år av studier där teoretiskt lärande varvas med praktik.

Utbildningen drivs av SäkerhetsBranschen via Säkerhetsuniversitetet, och SäkerhetsBranschens vd Jeanette Lesslie Wikström kommenterar. “Det känns både roligt och spännande att få starta upp ännu en omgång av vår YH-utbildning. Vi har haft ett oerhört positivt gensvar från den första omgången och ser nu fram emot att fortsätta arbetet med att få in ny kompetens in i säkerhetsbranschen – både via utbildningar och genom andra viktiga initiativ.”

Är du intresserad av en karriär inom säkerhetsbranschen? Ansök redan idag här på hemsidan!